Daru Autósiskola - Gyöngyös
Visszavizetési garancia

Oktatóink

A minőségi oktatás, ahol Te vezetsz!
Daru István - Autósiskola-vezető - Gépjárművezető elméleti és gyakorlati szakoktató

Daru István

Autósiskola-vezető - Gépjárművezető elméleti és gyakorlati szakoktató

Több kategóriában is oktatok gépjárművezetést. 1997 óta, folyamatosan bővítem a tudásom. 2002-ben autósiskola-vezetői végzettséget szereztem, majd kollégáimmal megalapítottam a Daru Autósiskolát. 2004-ben járművezető vizsgabiztosi szaktanfolyamot végeztem. Az elmúlt 10 évben több megyében is tevékenykedtem vizsgabiztosként ezzel jelentős gyakorlatot szerezve a gépjárművezető képzés és vizsgáztatás területén. Célom, hogy még nagyobb rálátásom legyen a Közlekedési Hatóság működésére és a gépjárművezetői vizsgáztatás követelmény rendszerére a minél sikeresebb hatósági gépjárművezetői vizsgák érdekében.

Varga Imre - Gépjárművezető gyakorlati szakoktató

Varga Imre

Gépjárművezető gyakorlati szakoktató

Gépjárművezető-oktatói munkám során tanulóimmal nyugodt, baráti kapcsolatot próbálok kialakítani. Fontosnak tartom, hogy a sofőr tanulók bizalommal forduljanak hozzám, ha bármilyen kérdés merül fel a gépjárművezetői oktatás során, továbbá, hogy a gépjárművezető tanulók a sikeres vizsga után elégedetten gondoljanak vissza az oktatással töltött időre és a Daru Autósiskolára.

Molnár Dezső - Gépjárművezető elméleti és gyakorlati szakoktató

Molnár Dezső

Gépjárművezető elméleti és gyakorlati szakoktató

Sokéves tapasztalatom a gépjárművezető oktatás területén segít abban, hogy nyugodt, higgadt keretek között sajátítsák el tanulóim a biztonságos vezetéshez szükséges ismereteket és - sikeres járművezetői vizsgájukat követően - biztonsággal vezető sofőrként vegyenek részt a közlekedésben. A sikeres járművezetői vizsga csak jó együttműködéssel érhető el.

Faragó Géza

Gépjárművezető elméleti és gyakorlati szakoktató

Hitvallásom: Minden tanulónak átadni tudásomat, hogy dinamikus, de megfontolt sofőrökként vegyenek részt a jogosítvány megszerzése után a közúti forgalomban.

Szabó Sándor

Gépjárművezető gyakorlati szakoktató

Célom az általam szerzett több évtizedes gépjárművezetői tapasztalat és tudás minél eredményesebb átadása a jövőbeni vezetők minél biztonságosabb közlekedése érdekében.

Simon Péter

Gépjárművezető elméleti és gyakorlati szakoktató

Mintegy 30 éve foglalkozom gépjárművezető képzéssel. Tudásom legjavát adva arra törekszem, hogy a kezeim közül kikerült diákok – leendő sofőrök, autó vagy motor vezetők - magabiztos, önálló vezetők legyenek kinn a közúton.

Siller László

Gépjárművezető gyakorlati szakoktató (autóbusz oktató)

Több évtizedes Volános és oktatói tapasztalatom lehetővé teszi, hogy az általam átadott buszvezetői ismeretekkel tanulóink maximális biztonsággal közlekedő buszsofőrökké váljanak.

Bognár Béla

Arra törekszem, hogy a tanulóim a jól elsajátítsák a közlekedésben való részvételt. Szeretném, ha komoly tudással és példamutatással vennének részt a közlekedésben.